ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Έπραξαν το σωστό και βρήκαν το μπελά τους – «Νταήδες» χτύπησαν νέους που υπερασπίστηκαν κοπέλα

Θεσσαλονίκη: Έπραξαν το σωστό και βρήκαν το μπελά τους – «Νταήδες» χτύπησαν νέους που υπερασπίστηκαν κοπέλα

Επίθεση δέχτηκε μια παρέα από νεαρούς από ομάδα αγνώστων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Θεοδώρας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 3 τα ξημερώματα και σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί δέχτηκαν γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα από τουλάχιστον έξι άτομα.

Πριν ξεσπάσει ο καυγάς είχαν κάνει παρατήρηση σε νεαρό άντρα που τσακωνόταν με την σύντροφό του.

Εκείνος διαμαρτυρήθηκε έντονα και κάλεσε «ενισχύσεις», με φίλους του να φτάνουν στο σημείο, οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Από το συμβάν τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα και δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Μάλιστα, από το συμβάν έσπασε και μια τζαμαρία καταστήματος ένδυσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν στο σημείο ακινητοποίησαν άτομα τα οποία κρίθηκαν ύποπτα, αλλά δεν αναγνωρίστηκαν ως δράστες από τα θύματα της επίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.