ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σκοπιανός έφτασε τις επτά ληστείες! Τον αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Σκοπιανός έφτασε τις επτά ληστείες! Τον αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Ένας 34χρονος Σκοπιανός ληστής τραπεζών συνεχίζει ανενόχλητος τη δράση του φτάνοντας συνολικά τις επτά ένοπλες ληστείες! Η τελευταία του «δουλειά» ήταν η ληστεία που έγινε το πρωί της Τρίτης στην Αμάρυνθο Ευβοίας, όπου φορώντας τζόκεϊ και γυαλιά μυωπίας άρπαξε με την απειλή πιστολιού 20.140 ευρώ.

Για μια ακόμη φορά, ο κακοποιός από τα Σκόπι απέδειξε ότι βρίσκει  εύκολα «παρτενέρ» στις ληστείες. Διέφυγε από την τράπεζα με  μια μοτοσικλέτα στην οποία τον περίμενε ένας άγνωστος συνεργός του με κράνος. Από το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες της τράπεζας, οι άνδρες της Ασφαλείας διαπίστωσαν με ποιον είχαν να κάνουν και σχημάτισαν δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Στις 11 Δεκεμβρίου ο 34χρονος Σκοπιανός μπήκε μεταμφιεσμένος με περούκα, γυαλιά μυωπίας και κασκόλ σε μια τράπεζα στα Καμένα Βούρλα, άρπαξε με την απειλή πιστολιού 7.000 ευρώ και διέφυγε με μοτοσικλέτα. Στις 23 του περασμένου Νοεμβρίου σε τράπεζα στις Ερυθρές, ακινητοποίησε τους υπαλλήλους με πιστόλι, άρπαξε περίπου 12.000 ευρώ και διέφυγε με αυτοκίνητο. Και στις δυο περιπτώσεις τον περίμενε ένας συνεργός του. Σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για άλλες δυο ληστείες τραπεζών στις οποίες συμμετείχε μαζί με έναν 56χρονο Έλληνα που είχε συλληφθεί στις 27 Ιουλίου για άλλες ληστείες στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας και έχει ήδη προφυλακιστεί στις φυλακές Ναυπλίου. 

Η  πρώτη είχε γίνει στα Οινόφυτα  Βοιωτίας στις 25 Ιουνίου με λεία 12.500 ευρώ και η δεύτερη στις 10 Σεπτεμβρίου σε τράπεζα στο  Βασιλικό Ευβοίας από την οποία  είχαν αρπάξει 3.675 ευρώ. Πριν από  έξι μήνες, ο ασύλληπτος Σκοπιανός  κακοποιός μαζί με τον 56χρονο  Έλληνα συνεργό του είχαν ληστέψει  και μια τράπεζα στην Ερυμάνθια Αχαΐας και είχαν αρπάξει 8.180 ευρώ. Μάλιστα, επιχείρησαν να ληστέψουν και δεύτερη φορά το ίδιο υποκατάστημα στις 17 Οκτωβρίου, αλλά οι υπάλληλοι τους αντιλήφθηκαν πριν ακόμη μπουν κι έτσι ματαίωσαν την απόπειρα! Τον περασμένο Νοέμβριο είχε ληστέψει και μια ακόμη τράπεζα στην Αιγείρα Αχαΐας, πιθανότατα με τον ίδιο άγνωστο συνεργό του. Άρπαξαν από τα ταμεία περίπου 8.000 ευρώ και διέφυγαν με ένα γκρι ΙΧ μάρκας Mazda που βρέθηκε δυο ημέρες μετά εγκαταλελειμμένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.