ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο: Στην εντατική άνδρας – Έπεσε από το ενετικό λιμάνι

Ηράκλειο: Στην εντατική άνδρας – Έπεσε από το ενετικό λιμάνι

Στην εντατική του νοσοκομείου του Ηρακλείου νοσηλεύεται ένας 60χρονος άνδρας, ο οποίος έπεσε από το ενετικό λιμάνι στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στις 3 το μεσημέρι όταν ο 60χρονος άνδρας βρισκόταν σε μία βάρκα και ψάρευε στο λιμάνι στο Ηράκλειο. Άγνωστο πως έπεσε στη θάλασσα και τα ρούχα του πιάστηκαν στα κουπιά και δεν μπορούσε να βγει έξω.

Ένας άλλος ψαράς τον αντιλήφθηκε, έπεσε μέσα στο νερό και τον έβγαλε έξω. Ο 60χρονος την ώρα που πάτησε στην άκρη της προβλήτας φαίνεται πως έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να ξαναπέσει στο νερό.

Άμεσα ο ψαράς τον έβγαλε έξω ενώ στο σημείο είχε κληθεί και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα, τον διασωλήνωσε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη στην Εντατική. Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι λιμενικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: cretapost

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.