ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νεκρός τεχνίτης στη Θεσσαλονίκη: Τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα την ώρα που τοποθετούσε θερμοσίφωνα

Νεκρός τεχνίτης στη Θεσσαλονίκη: Τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα την ώρα που τοποθετούσε θερμοσίφωνα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας τεχνίτης στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής. Την ώρα που τοποθετούσε έναν θερμοσίφωνα στο πατάρι τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα καθώς αντικαθιστούσε θερμοσίφωνα στο πατάρι διαμερίσματος στην οδό Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσαν ένα ασθενοφόρο, μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, ένας μοτοσικλετιστής ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ και δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Οι διασώστες έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο άνδρα. Μετά από 30′ συνεχούς προσπάθειας αναζωογόνησης, ο τεχνίτης άφησε την τελευταία του πνοή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

πηγή: thestival.gri

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.