ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εξελίξεις στην επίθεση με βιτριόλι: Σε νέο πρόσωπο στρέφονται οι Αρχές – Πρόκειται για άνδρα

Εξελίξεις στην επίθεση με βιτριόλι: Σε νέο πρόσωπο στρέφονται οι Αρχές – Πρόκειται για άνδρα

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές έχουν στρέψη την προσοχή τους σε ένα νέο πρόσωπο, που έρχεται από το παρελθόν της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Οι Αρχές εξετάζουν αν η γυναίκα που φαίνεται από την κάμερα ασφαλείας, είναι η ίδια η οποία επιτέθηκε με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα. Κάτοικοι της περιοχής έχουν αποκαλύψει ότι είδαν μια ξανθιά γυναίκα να κινείται στα δέντρα λίγο πριν την επίθεση. Το σακίδιο στην πλάτη είναι χαρακτηριστικό. Φορά άσπρη χειρουργική μάσκα και μπεζ ζακέτα μέχρι το γόνατο.

Αυτά τα λάθη προδίδουν τη δράστη

Όσο και αν προσπάθησε πάντως η δράστης, δεν απέφυγε τα λάθη. Την προδίδουν η επικοινωνία της με την εταιρία ραδιοταξί, καθώς η φωνή της είναι στα χέρια της αστυνομίας.

Παράλληλα, την έχουν εντοπίσει κάμερες καθώς έκανε πρόβα τουλάχιστον μια ημέρα πριν την επίθεση ενώ την περιγραφή της έχει και η γυναίκα οδηγός ταξί που την παρέλαβε από το σημείο.

Οι αστυνομικοί που επισκέφθηκαν την 34χρονη χθες στο νοσοκομείο, της έβαλαν να ακούσει τη φωνή της δράστιδος όμως δεν την αναγνώρισε. Η ψυχολογία της δεν ειναι καλή καθώς η δράστης παραμένει ασύλληπτη.

Οι Αρχές τις πρώτες ώρες από την επίθεση είχαν μαρτυρίες ότι η γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα ήταν μαυροντυμένη. Η λανθασμένη μαρτύρια προερχόταν από έναν οδηγό ταξί. Η ανατροπή ήρθε όταν εντόπισαν την ξανθιά γυναίκα με την άσπρη χειρουργική μάσκα ξανά και ξανά στο σημείο.

Νέο πρόσωπο στις έρευνες από το παρελθόν της Ιωάννας

Πριν από λίγο οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, επισκέφθηκαν και πάλι την Ιωάννα στο Θριάσιο νοσοκομείο. Ο λόγος της σημερινής επίσκεψης είναι ότι έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία για την ταυτότητα της γυναίκας που επιτέθηκε στην Ιωάννα.

Είναι η δεύτερη επίσκεψη που γίνεται από τους αστυνομικούς μέσα σε ακριβώς 24 ώρες. Στην έρευνα όμως έχει μπει και ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν της Ιωαννάς.

Πρόκειται για άντρα, ο οποίος καλείται να δώσει στοιχεία για συγκεκριμένες καταστάσεις που δημιούργησαν πρόβλημα στην κοπέλα. Η αστυνομία έχει περιορίσει αυτή τη στιγμή τον αριθμό των υπόπτων σε έναν άντρα ως ρόλο ηθικού αυτουργό και δύο γυναίκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μένει τώρα να αποδειχθεί ποιος ήθελε να κάνει κακό στην Ιωάννα. Δεδομένου ότι η δράστης αυτή τη στιγμή κρύβεται, αποκαλύπτεται ότι όταν ταυτοποιηθεί, θα είναι έκπληξη ακόμα και για την ίδια την Ιωάννα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.