ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χτύπησαν ηλικιωμένο και το ζευγάρι που τον φρόντιζε στην Θεσπρωτία

Χτύπησαν ηλικιωμένο και το ζευγάρι που τον φρόντιζε στην Θεσπρωτία

Στην περιοχή Σμέρτο της Θεσπρωτίας, ‘ένας ηλικιωμένος και ένα ζευγάρι αλλοδαπών οι οποίοι τον φρόντιζαν, έπεσαν στα χέρια τριών εξαιρετικά βίαιων κακοποιών.

Οι άγνωστοι κουκουλοφόροι, που ήταν πιθανότατα Αλβανοί, παραβίασαν την εξώπορτα, μπήκαν μέσα και ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο και το ζευγάρι ηλικίας 59 και 53 χρόνων με την απειλή μαχαιριού, κατσαβιδιού και μιας καραμπίνας την οποία είχαν… κλέψει νωρίτερα από ένα άλλο σπίτι του χωριού το οποίο είχαν διαρρήξει!

Ο 59χρονος προσπάθησε να προστατεύσει τον ηλικιωμένο όταν οι κακοποιοί άρχισαν να τον χτυπούν ζητώντας χρήματα, αλλά εκείνοι χτύπησαν και τον ίδιο με τον υποκόπανο του όπλου τραυματίζοντάς τον! Στη συνέχεια, άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, υποχρέωσαν την 53χρονη γυναίκα να τους δώσει και τα… σκουλαρίκια που φορούσε και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι! 

Τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως έρευνες για να τους εντοπίσει, αλλά εκείνοι είχαν ήδη απομακρυνθεί. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.