ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βιτριόλι: Πως περιγράφει την 34χρονη ο άνθρωπος που ήταν μαζί της στο τελευταίο της ταξίδι; (βίντεο)

Βιτριόλι: Πως περιγράφει την 34χρονη ο άνθρωπος που ήταν μαζί της στο τελευταίο της ταξίδι; (βίντεο)

Σε εκπομπή μίλησε ο άνθρωπος που ήταν μαζί με την 34χρονη Ιωάννα, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Ο άνδρας την περιέγραψε ως έναν χαρούμενο άνθρωπο, που δεν έδειχνε ανήσυχη για κάτι. Μαζί του είχε συναντηθεί στο τελευταίο της ταξίδι στην Ισπανία.

Ο άνδρας αυτός είναι οδηγός γρήγορων αυτοκινήτων, κάτι που συναρπάζει την 34χρονη κοπέλα, και είχε ταξιδέψει στην Ισπανία για να απολαύσει αγώνες ταχύτητας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου», μίλησε για ένα κορίτσι χαρούμενο, με ενέργεια χωρίς κάτι να τον ανησυχεί και – όπως είπε – είναι φίλοι.

Στην Ισπανία η παρέα αποτελούνταν σύνολο από 5 Έλληνες. Ο άνδρας είπε πως σοκαρίστηκε μόλις έμαθε τα όσα συνέβησαν στην Ιωάννα, και μέσω κοινών γνωστών μαθαίνει για την πορεία της υγείας της.

Ωστόσο δεν γνωρίζει ποιος θα μπορούσε να ήθελε να της κάνει τέτοιο κακό.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.