ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υπόθεση 27χρονης που πέθανε μετά τον τοκετό: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η οικογένεια

Υπόθεση 27χρονης που πέθανε μετά τον τοκετό: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η οικογένεια

Η οικογένεια της 27χρονης από την περιοχή της Ηλείας η οποία έπεσε σε κώμα αμέσως μετά τον τοκετό και κατέληξε έπειτα από 19 ημέρες, υπέβαλε, δια της δικηγόρου της μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Μιλώντας σε κεντρικό δελτίο τηλεοπτικού σταθμού, η δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε:

«Δεν έχουμε συγκεκριμένη εικόνα ακόμη γιατί είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Την Τρίτη θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις και θεωρούμε ότι έτσι θα πέσει φως στην υπόθεση και στα ακριβή αίτια θανάτου της κοπέλας».

Για την προκαταρκτική έρευνα ανέφερε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχουμε κάποια στοιχεία, εμείς για λογαριασμό της οικογένειας έχουμε προσφύγει στη Δικαιοσύνη, έχουμε υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου μάλιστα, η οικογένεια διόρισε σήμερα και τεχνικό σύμβουλο ιατροδικαστή, προκειμένου να παρίσταται στη νεκροψία νεκροτομή. Είναι μια υπόθεση που είναι εν εξελίξει δεν μπορούμε να πούμε πολλά σ’ αυτό το στάδιο. Είναι ένα πολύ πρώιμο δικονομικό στάδιο. Θα σεβαστούμε την έρευνα της Δικαιοσύνης θα εισφέρουμε ό,τι στοιχεία έχει η οικογένεια από μαρτυρίες και λοιπά στοιχεία και εν ευθέτω χρόνω θα έχουμε τις απαντήσεις.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.