Αλμυρός: 73χρονη έπεσε θύμα ληστείας – Την κλείδωσαν στο μπάνιο και έγιναν «καπνός»

Αλμυρός: 73χρονη έπεσε θύμα ληστείας – Την κλείδωσαν στο μπάνιο και έγιναν «καπνός»

Τρομακτικά λεπτά έζησε σήμερα (6/6) το πρωί μια 73χρονη γυναίκα στον Πλάτανο Αλμυρού, όταν δύο κουκουλοφόροι έσπασαν το παράθυρο του σπιτιού της, μπήκαν μέσα και αφού της έκλεισαν το στόμα με το χέρι, τη λήστεψαν και στη συνέχεια την κλείδωσαν στο μπάνιο.

Οι δράστες εκτιμάται ότι ήταν τρεις, οι δύο μπήκαν στο σπίτι και ο τρίτος του περίμενε στο αυτοκίνητο για να φύγουν άμεσα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού ο ένας από τους δράστες τη φίμωσε με την παλάμη του χεριού του, ο δεύτερος έψαξε το σπίτι και έκλεψε δύο χρυσά δαχτυλίδια απροσδιόριστης αξίας και μία ασύρματη τηλεφωνική συσκευή σταθερής τηλεφωνίας.

Στη συνέχεια, οι ληστές οδήγησαν τη γυναίκα στο μπάνιο όπου την κλείδωσαν και εξαφανίστηκαν.

Οι δράστες φορούσαν κουκούλες στο κεφάλι που απέκρυπτε μερικώς τα χαρακτηριστικά τους και γάντια, ενώ μιλούσαν ελληνικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τη ληστεία ενημερώθηκαν το Α.Τ. Αλμυρού και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ αστυνομικοί της σήμανσης ερεύνησαν το σπίτι για αποτυπώματα ή άλλα ίχνη που ενδεχομένως άφησαν οι ληστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.