ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σκηνές «φαρ ουέστ» στη Θεσσαλονίκη: Ληστές εμβόλισαν περιπολικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Σκηνές «φαρ ουέστ» στη Θεσσαλονίκη: Ληστές εμβόλισαν περιπολικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Σκηνές «φαρ ουέστ», εκτυλίχθηκαν στη Θεσσαλονίκη, όταν τρεις αλλοδαποί ληστές, κατά τη διάρκεια καταδίωξής τους και προκειμένου να διαφύγουν της σύλληψης, εμβόλισαν περιπολικό της αστυνομίας.

Μετά την καταδίωξη, η αστυνομία κατάφερε να ακινητοποιήσει τους δράστες, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Στη συνέχεια, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης και παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν οι τρεις νεαροί, δύο Αφγανοί κι ένας Πακιστανός, κινούμενοι με αυτοκίνητο στην δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, μπλόκαραν όχημα που οδηγούσε 24χρονος και απειλώντας τον με αιχμηρό αντικείμενο τού άρπαξαν μία χρυσή αλυσίδα λαιμού.

Αστυνομικοί του τμήματος ειδικών επιχειρησιακών ομάδων εντόπισαν το όχημά και επιχείρησαν να το ελέγξουν,

Ωστόσο, αυτοί αγνόησαν τις υποδείξεις των αστυνομικών και ξεκίνησε καταδίωξη.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εμβόλισαν δύο φορές το αστυνομικό όχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη βοήθεια και άλλων περιπολικών το αυτοκίνητό των δραστών ακινητοποιήθηκε σε παράδρομο της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, στο ύψος της Νεοχωρούδας, όπου και συνελήφθησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.