Λαμία: Ομόφωνα κρίθηκε προφυλακιστέος ο Ρουμάνος βιαστής της 13χρονης

Λαμία: Ομόφωνα κρίθηκε προφυλακιστέος ο Ρουμάνος βιαστής της 13χρονης

Ομόφωνα κρίθηκε προφυλακιστέος ο 45χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για τον βιασμό μια 13χρονης στη Λαμία, ενώ αναμένονται αποτελέσματα και από τα βιολογικά δείγματα που βρέθηκαν.

Δεν έπεισε Ανακρίτρια και Εισαγγελέα ο 45χρονος Ρουμάνος, πατέρας δύο παιδιών, που κατηγορείται για τον βιασμό της 13χρονης ξαδέλφης της πρώην γυναίκας του, ο οποίος κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος.

Το μεσημέρι της Τρίτης (9/6) ολοκληρώθηκε η απολογία του για τα κακουργηματικά αδικήματα του βιασμού ανήλικης και της κατάχρησης σε ασέλγεια. Οι δικαστικοί λειτουργοί αξιολογώντας και τα ιατροδικαστικά ευρήματα που παραπέμπουν σε ασελγείς πράξεις, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ρήξη παρθενικού υμένα, διέταξαν την προφυλάκιση του κατηγορουμένου μέχρι την διεξαγωγή της δίκης του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στη δικογραφία περιγράφεται ότι η 13χρονη φέρει επιπλέον σημάδια στα χέρια που αποδεικνύουν ότι αντιστάθηκε, ενώ ιατροδικαστικά όλα τα ευρήματα φέρεται να συμπίπτουν χρονικά με τα όσα κατήγγειλε η μικρή.

Καθοριστικά για την εξέλιξη της υπόθεσης θα είναι επίσης τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για το βιολογικό υλικό που βρέθηκε στην καμπίνα του φορτηγού του 45χρονου, όπου σύμφωνα με το 13χρονο κορίτσι έγιναν όλα τα όσα καταγγέλλει.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουνίου, όταν το Νοσοκομείο Λαμίας ειδοποίησε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, για κακοποιημένο κορίτσι που είχε προσέρθει στα Επείγοντα με τον πατέρα του και μια θεία.

Το κοριτσάκι αν και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μπόρεσε να περιγράψει στους αστυνομικούς τα όσα έζησε στην «καμπίνα» του φορτηγού, όπου την οδήγησε ο 45χρονος εκμεταλλευόμενος τη γνωριμία τους. Εκεί φέρεται να προχώρησε σε ακατανόμαστες πράξεις φθάνοντας μέχρι το βιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος Ρουμάνος θα οδηγηθεί στις Φυλακές Τρίπολης.

Για πολλά κενά στη δικογραφία έκανε λόγο στο LamiaReport αμέσως μετά την απόφαση της προφυλάκισης ο δικηγόρος του κατηγορούμενου κ. Δημήτρης Κρούπης.

«Είναι μια πρώτη ηθική δικαίωση της οικογένειας και της 13χρονης…..», δηλώνει στο LamiaReport o ο δικηγόρος της οικογένειας του 13χρονου κοριτσιού Βασίλης Παπιώτης, ο οποίος είχε κάνει λόγο για αδιάσειστα στοιχεία σε βάρος του κατηγορουμένου. «Περιμένουμε και τα εργαστηριακά αποτελέσματα του DNA, στα οποία δινουμε μεγάλη βαρύτητα… .». τόνισε μεταξυ άλλων ο κ. Βασίλης Παπιώτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: lamiareport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.