ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αίρονται οι περιορισμοί στο ΚΥΤ της Καβάλας – Γιατροί Χωρίς Σύνορα: «Ήταν αδικαιολόγητη η παράταση της»

Αίρονται οι περιορισμοί στο ΚΥΤ της Καβάλας – Γιατροί Χωρίς Σύνορα: «Ήταν αδικαιολόγητη η παράταση της»

«Αδικαιολόγητη» χαρακτηρίζει την παράταση του περιορισμού κυκλοφορίας η ΜΚΟ των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα», ζητώντας παράλληλα την μεταφορά των «ευπαθών» ομάδων σε ασφαλή καταλύματα.

Με κοινή υπουργική απόφαση των κ. Κικίλια, κ. Χρυσοχοΐδη και Μηταράκη πραγματοποιείται η άρση των περιορισμών στη δομή φιλοξενίας στο Πολύκαστρο Κιλκίς.

Η απόφαση πάρθηκε μετά τα αρνητικά αποτελέσματα τεστ σε ύποπτο κρούσμα και σε άλλους 350 διαμένοντες της δομής.

Όπως επισημαίνει το ΣΚΑΪ, παράλληλα, συνεχίζεται ο αυστηρός περιορισμός κυκλοφορίας στη δομή Κρανιδίου μέχρι τις 14 Ιουνίου, ενώ έχουν παραταθεί μέχρι και τις 21 Ιουνίου τα μέτρα κατά της εμφάνισης και διασποράς κορωνοϊού στις δομές της Ριτσώνας, της Μαλακάσας, του Κουτσόχερου και στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης των νησιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, σε δημόσια δήλωση που εξέδωσαν σήμερα οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» χαρακτηρίζουν «αδικαιολόγητη» την παράταση περιορισμού κυκλοφορίας μέχρι τις 21 Ιουνίου και ζητούν τη μεταφορά των ευπαθών ατόμων από τα ΚΥΤ σε ασφαλή καταλύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.