ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Ο ένας επάνω στον άλλον» οι αλλοδαποί στην υπηρεσία Ασύλου

«Ο ένας επάνω στον άλλον» οι αλλοδαποί στην υπηρεσία Ασύλου

Εικόνες συνωστισμού που προκαλούν ανησυχία λόγω κορωνοϊού καταγράφηκαν στην υπηρεσία Ασύλου και Μετανάστευσης στην Κατεχάκη, το πρωί της Τετάρτης.

Δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες είχαν συγκεντρωθεί στην υπηρεσία για να λάβουν τα απαραίτητα έγγραφα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές, δίχως την τήρηση αποστάσεων, όπως φαίνεται σε εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ από το σημείο.

Σημειώνεται ότι αρκετά άτομα φορούσαν μάσκα, ωστόσο δεν υπήρχαν αποστάσεις μεταξύ των συγκεντρωμένων.

Επί τόπου βρέθηκαν αστυνομικοί που επιχείρησαν να ρυθμίσουν την κατάσταση.

Προειδοποίηση Σύψα για τον συνωστισμό
Τις εικόνες έξω από την υπηρεσία Ασύλου και Μετανάστευσης σχολίασε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας, προειδοποιώντας ότι ένας άνθρωπος μπορεί να «κολλήσει» ακόμη και 100 άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στην εικόνα που βλέπω μπορεί να κολλήσει και 100 (άτομα) σήμερα ένας άνθρωπος» είπε ο κ. Σύψας.
Ο καθηγητής παρατήρησε, επίσης, ότι πρόσφυγες και μετανάστες ζουν σε δομές, γεγονός που σημαίνει ότι ο κίνδυνος μετάδοσης είναι μεγαλύτερος και ζήτησε παρέμβαση από την Πολιτεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.