ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Χαλκιδική (φώτο)

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Χαλκιδική (φώτο)

Η δασική πυρκαγιά στην περιοχή «Κούτσουρα», του Όρμου Παναγίας, στη Σιθωνία έχει τεθεί υπό έλεγχο, καθώς δεν πνέουν άνεμοι στην περιοχή και η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση.

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα από το Ν. Μαρμαρά και τον Πολύγυρο και 17 άτομα πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ. Επίσης σημαντική ήταν η συμβολή των εθελοντών της ΟΠΕΑΝ.

Εκσκαπτικό μηχάνημα του δήμου Σιθωνίας διάνοιξε νωρίτερα ζώνη για την ευκολότερη πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων στη βόρεια πλευρά του πύρινου μετώπου, για να μην ξεφύγει η φωτιά στο δάσος του Δραγουντέλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις κάηκαν περίπου 14 στρέμματα δάσους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ευχαριστούμε θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την εθελοντική ομάδα της ΟΠΕΑΝ, για την άμεση επέμβασή τους και τους Αστυνομικούς του Α.Τ.Σιθωνίας , της Δ.Α.Χαλκιδικής για την συνδρομή τους» σχολίασε ο αντιδήμαρχος Σιθωνίας, Γιώργος Δαλδογιάννης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.