ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Εξαφάνιση 10χρονης Μαρκέλλας: «Την άρπαξαν με τη βία» λέει η μητέρα της

Εξαφάνιση 10χρονης Μαρκέλλας: «Την άρπαξαν με τη βία» λέει η μητέρα της

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της 10χρονης που αγνοείται από χθες στις 13.30, όταν και αποχώρησε από το 101ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Κάτω Τούμπας. Η Μαρκέλλα παραμένει άφαντη για δεύτερο 24ωρο.

Στην ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προσπάθειες για την συλλογή όλων των απαιτούμενων πληροφοριών που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της μικρής, την οποία όπως αναφέρουν πληροφορίες την προσέγγισε μία άγνωστη γυναίκα με κόκκινα μαλλιά, την φώναξε με το όνομά της και φαίνεται πως έφυγε μαζί της προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η μικρή Μαρκέλλα ήταν εκείνη την ώρα μαζί με έναν συμμαθητή της ο οποίος έχει ήδη μιλήσει από χθες στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.

Συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειας του, με τη σχολική τσάντα στον ώμο και κρατώντας ένα σάντουιτς στο χέρι, ο μαθητής όπως μεταδίδει το GRtimes.gr, έφτασε λίγα λεπτά πριν τις 16.00 προκειμένου να καταθέσει ξανά οτιδήποτε γνωρίζει και παρατήρησε χθες το μεσημέρι, και μπορεί να βοηθήσει στην υπόθεση.

Σημειώνεται, ότι έξω από το αστυνομικό τμήμα παραμένει ο αδελφός της Μαρκέλλας, Χρήστος, ο οποίος κατέθεσε νωρίτερα, ενώ για πάνω από πέντε ώρες κατέθεταν η μητέρα με τον σύζυγό της, τον πατριό της 10χρονης.

«Την άρπαξαν με τη βία» λέει η μητέρα της

Με δάκρυα στα μάτια βγήκε από το Α.Τ. Τούμπας Τριανδρίας η μητέρα της 10χρονης Μαρκέλλας που εξαφανίστηκε χθες στις 13.30 όταν επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι της, μετά την κατάθεσή της

Περισσότερες από πέντε ώρες η μητέρα της 10χρονης Μαρκέλλας έδινε κατάθεση στις αστυνομικές αρχές. Κατά την αποχώρηση της από το αστυνομικό τμήμα ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του κοριτσιού και δήλωσε πως αν βρεθεί η μικρή θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι.

Όπως είπε, «αυτήν την ώρα δίνει κατάθεση ο συμμαθητής της που έφυγαν μαζί από το σχολείο» και συμπλήρωσε πως και χθες, έδωσαν κατάθεση τα δύο παιδιά που ήταν μαζί της φεύγοντας από το σχολείο και επειδή η αστυνομία «δεν έβγαλε άκρη», όσον αφορά την κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να πλησίασε και να έφυγε με την Μαρκέλλα, τα παιδιά κοιτούν σκίτσα για να την αναγνωρίσουν.

Δείτε το βίντεο του GRTimes.gr

«Υπήρχε βία την ώρα που την πήραν, δεν ήθελε να φύγει μαζί της απλά της είπε, ‘έλα να δώσω κάτι στην μαμά’ και έτσι την τράβηξε και την πήρε μαζί της» δήλωσε η μητέρα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συμμαθητής της.

Σε ερώτηση για το τι πιστεύει πως έγινε, η μητέρα απάντησε πως «δεν μπορώ να καταλάβω, εμείς δεν είχαμε φασαρίες ή κάποιον να μην μας χωνεύει ή κάτι άλλο, για να κάνουν αυτό το πράγμα στο παιδί». Συμπλήρωσε δε, ότι το μυαλό της πήγαινε «σε κάποια άγνωστη κυρία που ίσως θα ήθελε κάτι να κερδίσει».

Την 10χρονη, σύμφωνα με την μητέρα, δεν την είχε πλησιάσει ποτέ κανείς όταν γυρνούσε από το σχολείο στο σπίτι και ήταν πάντα χαμογελαστή μόλις επέστρεφε.

Τέλος, η μητέρα απηύθυνε έκκληση προς τον κόσμο: «Αν μπορεί να κάνει κάτι να βρεθεί το παιδί μου. Όλος ο κόσμος ήταν έξω από το αστυνομικό τμήμα το βράδυ μαζί μας. Αγαπάμε όσους μας βοηθάνε και θα κάνουμε ένα πάρτι όλοι μαζί άμα βρεθεί το παιδί» είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται, πως σύμφωνα με την μητέρα δεν έχει προκύψει κάποιο νεότερο στοιχείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.