ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νέα καταγγελία για τον «Dr Θάνατο»: «Σκότωσε» 35χρονη μητέρα 2 παιδιών – Της χορήγησε «6 ενέσεις από το Βατικανό» (upd)

Νέα καταγγελία για τον «Dr Θάνατο»: «Σκότωσε» 35χρονη μητέρα 2 παιδιών – Της χορήγησε «6 ενέσεις από το Βατικανό» (upd)

Στο «φως» της δημοσιότητας έφερε πριν από λίγο ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας την είδηση πως ο ψευτογιατρός επ ονόματι Νίκος Κντοστάθης, ευθύνεται για τον θάνατο ακόμη ενός ανυποψίαστου ασθενή, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιβεβαιωμένων θυμάτων του σε τέσσερα (4).

Συγκεκριμένα, μια νηπιαγωγός, 35 ετών, μητέρα δύο παιδιών, με καρκίνο μαστού πείστηκε από τον ψευτογιατρό να μην ακολουθήσει τον τρίτο κύκλο της θεραπείας.

Μάλιστα, ο 47χρονος, έκανε στην άτυχη γυναίκα, 6 ενέσεις, που της είπε ότι έρχονται «κατευθείαν από το Βατικανό». Μάλιστα, για αυτές έδωσαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ στον άνδρα που εμφανιζόταν ως εξειδικευμένος ογκολόγος.

Όπως είπε ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας, έχει στην διάθεση του όλα τα σχετικά στοιχεία από τους συγγενείς της 35χρονης, η οποία έχασε την ζωή της, υποκύπτοντας στην νόσο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συμπλήρωσε δε ότι σύμφωνα με τον όγκο των δεδομένων που έχει συλλέξει, από διάφορα πρόσωπα που έπεσαν θύματα του 47χρονου, μπορεί κάποιος να μιλήσει για συνεργούς του ψευτογιατρό, οι οποίο «έσπρωχναν» υποψήφια θύματα προς τον απατεώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.