Μαρκέλλα: «Υπήρχε ένας μαύρος άνδρας με κοτσιδάκια στο δωμάτιο» – Ενεργή στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα η 33χρονη (upd)

Μαρκέλλα: «Υπήρχε ένας μαύρος άνδρας με κοτσιδάκια στο δωμάτιο» – Ενεργή στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα η 33χρονη (upd)

(Αρχικό κείμενο 25/5 23:06) Σύμφωνα με πληροφορίες η 33χρονη που απήγαγε την Μαρκέλλα είναι ενεργή στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και κινείται στις «παρυφές» του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η 10χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως υπήρχε ένας «μαύρος άνδρας με κοτσιδάκια στο δωμάτιο».

Θέμα χρόνου αποτελεί, πλέον, η αποκάλυψη της αλήθειας πίσω από την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας, καθώς όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερα θυμάται και περιγράφει η ανήλικη, ξεπερνώντας και το σοκ των πρώτων ημερών.

Οι υποψίες ότι πίσω από την απαγωγή της ανήλικης, κρύβεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίες, ολοένα και ενισχύονται, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Μαρκέλλα μίλησε τόσο στις Αρχές όσο και στον αδερφό της για την ύπαρξη και τρίτου προσώπου στο σπίτι της 33χρονης.

Η 10χρονη ανέφερε πως επρόκειτο για έναν μαύρο άντρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά.

Όπως ήταν φυσικό, η 33χρονη κλήθηκε να απαντήσει για αυτόν τον άντρα και η απάντησή της στους ισχυρισμούς του κοριτσιού ήταν ότι η μικρή έβλεπε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει.

«Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της Μαρκέλλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο», ανέφερε η κατηγορούμενη.

Οι Αρχές φοβούνται πως η κατηγορούμενη έκανε live μετάδοση με τη Μαρκέλλα σε μέλη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας

Η 33χρονη υποστήριξε πως «τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο εκδιδόμουν και έτσι έβγαζα χρήματα. Ο πρώην σύζυγος μου με προώθησε σε αυτή τη δουλειά. Μου έβρισκε πελάτες μέσω ίντερνετ στο site… Στο site αυτό μπαίνεις με ψευδώνυμο, γίνεται η γνωριμία και στη συνέχεια τα πάντα τα κανονίζαμε τηλεφωνικά.

Έπαιρνα 150 ευρώ την ώρα. Στη συνέχεια προχωρήσαμε σε ένα πιο πλήρες πρόγραμμα και έπαιρνα 300 ευρώ την ώρα. Τα χρήματα τα έπαιρνα μετρητά. Τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω μου ήταν από το τελευταίο διάστημα που δούλευα και τα κρατούσα εγώ».

Σύμφωνα με όσα είπε, οι Αρχές υποψιάζονται πως η κατηγορούμενη έχει πολύ καλή γνώση του διαδικτύου και φοβούνται το ενδεχόμενο να έκανε live μετάδοση με το κοριτσάκι, σε μέλη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.


Αναζητούνται πιθανοί συνεργοί της 33χρονης

Στο Διαδίκτυο αναζητούν οι αρχές τους πιθανούς συνεργούς της κατηγορουμένης στην υπόθεση απαγωγής της μικρής Μαρκέλλας.

Η 33χρονη εκδιδόταν μέσω Διαδικτύου όπως αποκάλυψε η ίδια στον ανακριτή. Χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο σε δημοφιλείς σελίδες ροζ ραντεβού, με τη συνδρομή, μάλιστα, του πρώην συζύγου της που κρατούσε το παιδί τους για να μπορεί να κάνει τα ραντεβού της.

Οι αστυνομικοί υποπτεύονται ότι η προσπάθεια της 33χρονης να πάρει όλο το βάρος της απαγωγής έχει σκοπό να κουκουλώσει τυχόν κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Μάλιστα, οι αρχές υποψιάζονται ότι όσο κρατούσε η 33χρονη το κορίτσι, έκανε live μεταδόσεις στο διαδίκτυο, σε πλατφόρμες του εξωτερικού, πάντα με επαγγελματικό τρόπο, ώστε να μην αφήσει ίχνη. Οι διαδρομές στα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας είναι συγκεκριμένες και ιχνηλατούνται από ειδικούς.

Η 33χρονη κατηγορούμενη αναφέρθηκε και στην οικογένεια της μικρής Μαρκέλας, ενώ φέρεται να είπε κατά την απολογία της ότι η μικρή ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Γνώριζα ότι η 10χρονη έτρωγε ξύλο από τον πατριό της. Έτρωγε ξύλο πάρα πολύ και η μητέρα της και τα παιδιά. Τα παιδιά ζούσαν στο ισόγειο. Η πόρτα του σπιτιού τους ήταν πάντα ανοιχτή, μπαινόβγαινε πάρα πολύς κόσμος. Το μικρό παιδάκι δεν το χτυπούσε τόσο πολύ, όσο το κορίτσι», φέρεται να είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση για την αστυνομία δεν έχει κλείσει ακόμα και συνεχώς καλούνται μάρτυρες για καταθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται αν προκύψουν και άλλα στοιχεία να δώσει συμπληρωματική απολογία και η κοκκινομάλλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.