ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάτρα: Εκλεψαν μεγάλη μεταλλική ζαρντινιέρα από το κέντρο της πόλης (φωτό)

Πάτρα: Εκλεψαν μεγάλη μεταλλική ζαρντινιέρα από το κέντρο της πόλης (φωτό)

Έκλεψαν τεράστια μεταλλική ζαρντινιέρα από τη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Πατρέως στην Πάτρα.

Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Πάτρας έχουν τοποθετήσει στην οδό Ρήγα Φεραίου τις συγκεκριμένες μεταλλικές ζαρντινιέρες και τις έχει γεμίσει με πανσέδες, αγγελικές, ναντίνες, ευώνυμα και άλλα φυτά, με κάποιους να κλέβουν μία από αυτές, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

«Η Δημοτική Αρχή εκφράζει την λύπη αλλά και την αγανάκτησή της για το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ η αρμόδια Αντιδημαρχία, έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ζητώντας την διαλεύκανση της υπόθεσης», όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

«Είναι απαράδεκτο κάποιοι ανεύθυνοι να καταστρέφουν έργα που γίνονται για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των δημοτών μας. Η Δημοτική Αρχή, απευθύνει για μια ακόμα φορά έκκληση στους δημότες, στους αρμόδιους φορείς και στις Αρχές, να προστατεύσουν την περιουσία του Δήμου, που είναι περιουσία του πατραϊκού λαού» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.