ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σύλληψη Αλβανού για όπλα και ναρκωτικά

Σύλληψη Αλβανού για όπλα και ναρκωτικά

Συνελήφθη από την Αστυνομία ένας 36χρονος Αλβανός  που έριχνε μεγάλες ποσότητες κάνναβης, όπλα και εκρηκτικά στη μαύρη αγορά της Αθήνας. Ο 36χρονος έπεσε στα χέρια των αρχών μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στην Κυψέλη ενώ μαζί του συνελήφθη και ο 31χρονος Έλληνας συνεργός του. Συνολικά κατασχέθηκαν 1.940 γραμμάρια κάνναβης, 67 σώματα χειροβομβίδας, 68 πυροδοτικοί μηχανισμοί και 1περίστροφο. 

Η επιχείρηση των αρχών πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορία ότι αλλοδαπός ιδιοκτήτης καφενείου διακινεί ποσότητες ναρκωτικών και όπλων. Η πληροφορία αξιοποιήθηκε ως ιδιαίτερα σοβαρή και έτσι όταν τον έθεσαν υπό στενή παρακολούθηση και διαπίστωσαν ότι χρησιμοποιούσε κλειστό χώρο στάθμευσης για να κρύβει τα ναρκωτικά και τα όπλα έκαναν έφοδο και πέρασαν χειροπέδες στον ίδιο, τον 31χρονο συνεργό του ενώ κατέσχεσαν: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1.940 γραμμαρίων, ηρωίνη βάρους 4 γραμμαρίων, 67 σώματα αμυντικής χειροβομβίδας τύπου 68 πυροδοτικούς μηχανισμούς χειροβομβίδας 1 περίστροφο των 0,22 mm, 7 φυσίγγια των 0,22 mm του ανωτέρω περιστρόφου, χρηματικό ποσό των 3.400 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.