ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συλλήψεις στην Κρήτη για ναρκωτικά

Συλλήψεις στην Κρήτη για ναρκωτικά

Γνωστή έγινε από την αστυνομία η σύλληψη δύο ημεδαπών, το μεσημέρι της Παρασκευής, στον Δήμο Χερσονήσου στο Ηράκλειο Κρήτης, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο ένας ημεδαπός κατά τον χρόνο που είχε μεταβεί σε υπαίθριο χώρο προκειμένου να παραλάβει ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και συνελήφθη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σημείο αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20,7 γραμμάρια ηρωίνης.

Στη συνέχεια συνελήφθη και ακόμη ένας ημεδαπός ο οποίος όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα είχε αποκρύψει την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών στο εν λόγω σημείο και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 282,7 γραμμάρια ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο. Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σύλληψη και στα Χανιά
Στην σύλληψη ενός αλλοδαπού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, προχώρησε η Αστυνομία στα Χανιά.

Στην κατοχή του, ύστερα από έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε και σε αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα 93 γραμμαρίων ηρωίνης σε μορφή βράχου και μια ζυγαριά ακριβείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.