ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ρόδος: Έκρυψαν ηρωίνη σε κουτάκι αναψυκτικού αλλά τους «τσάκωσαν»

Ρόδος: Έκρυψαν ηρωίνη σε κουτάκι αναψυκτικού αλλά τους «τσάκωσαν»

Ζευγάρι στη Ρόδο εξάντλησε τη φαντασία του για να γλιτώσει από τις «δαγκάνες» της Δίωξης Ναρκωτικών. Δεν ξεγελάστηκαν οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν 35χρονο άνδρα ελληνικής καταγωγής και μια 30χρονη γυναίκα ρωσικής καταγωγής, αφού πρώτα είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση το σπίτι τους. Κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες και 125 ευρώ, μετρητά.

Οι αστυνομικοί είδαν αρχικά τη γυναίκα να πλησιάζει ένα θάμνο έξω από την αυλή του σπιτιού και να αφήνει στη βάση του ένα κουτάκι αναψυκτικού. Μόλις επέστρεψε στο σπίτι, εμφανίστηκε ένας 33χρονος άνδρας και πήρε το κουτάκι, μέσα στο οποίο υπήρχε ένα «φιξάκι» ηρωίνης βάρους 0,7 γραμμαρίου. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν αμέσως και βρήκαν πάνω του τα ναρκωτικά κι έναν σουγιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, έκαναν έφοδο στο σπίτι του ζευγαριού και βρήκαν 22 «φιξάκια» με ηρωίνη συνολικού βάρους 19 γραμμαρίων, 166 ναρκωτικά χάπια και μία ζυγαριά ακριβείας, άπαντα κρυμμένα στον κάδο του πλυντηρίου για τα ρούχα. Οι δύο άνδρες και η αλλοδαπή κρατούνται και θα απολογηθούν στον ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.