Φλώρινα: Ηρωίνη,καλάσνικοφ και δεκάδες σφαίρες στην αποθήκη απόστρατου αστυνομικού

Φλώρινα: Ηρωίνη,καλάσνικοφ και δεκάδες σφαίρες στην αποθήκη απόστρατου αστυνομικού

Mεγάλη ποσότητα ηρωίνης βάρους 10,6 κιλών, ένα όπλο τύπου καλάσνικοφ και δεκάδες σφαίρες, αποκάλυψε η συνέχιση της έρευνας της Αστυνομίας στην Φλώρινα, για την υπόθεση του συνταξιούχου αστυνομικού ο οποίος συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, πριν 3 ημέρες να μεταφέρει ναρκωτικά.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, πέραν της μεταφοράς, με το αυτοκίνητό του, των 12 κιλών ηρωίνης και το οπλοστάσιο που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του στην Φλώρινα, η έρευνα αποκάλυψε, σε αποθήκη που είχε με συγγενικό του πρόσωπο, τη νέα ποσότητα των ναρκωτικών και το όπλο.

Οι διωκτικές αρχές θεωρούν ότι ο 53χρόνος απόστρατος αστυνομικός, είναι μέλος οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζουν το ενδεχόμενο η ηρωίνη να προέρχεται από την Τουρκία, διότι κατά την έρευνα στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του, βρήκαν αποδείξεις από την συγκεκριμένη χώρα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.