ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Οι παρελάσεις σε αστυνομικό κλοιό

Οι παρελάσεις σε αστυνομικό κλοιό

Φόβοι για κινητοποιήσεις και επεισόδια, υπάρχουν για την στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Το Σύνταγμα, όπου θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση, θα θυμίζει «φρούριο». 

Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η διενέργεια προληπτικών ελέγχων σε άτομα και ιδιαίτερα σε οργανωμένες ομάδες ατόμων που κινούνται σε περιοχές διεξαγωγής των παρελάσεων και αυξημένα μέτρα προστασίας κοντά στις εξέδρες των επισήμων, με ισχυρή παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ. Διμοιρίες των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ θα έχουν δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω από την εξέδρα των επισήμων, ενώ κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθήσουν τα στρατιωτικά αγήματα θα υπάρχουν κάγκελα και σιδερένια φράγματα, ενώ την ίδια στιγμή το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. θα συντονίζει από ψηλά τα εκτεταμένα μέτρα τάξης.

Λόγω της Μαθητικής Παρέλασης  που θα πραγματοποιηθεί στη Λ. Αμαλίας μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, την Κυριακή 24.3.2013 και από ώρα 07.00΄, σύμφωνα με την τροχαία, δεν θα επιτραπεί η στάση και η στάθμευση και θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων στις παρακάτω Λεωφόρους, Οδούς και Πλατείες:

1. Λ. Β. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της.

2. Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από τη συμβολή με τη Λ.Βασ. Κων/νου έως τη Λ. Αμαλίας (Β. Γεωργίου Α΄), σε όλο το μήκος της.

3. Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου), σε όλο το μήκος της. 

4. Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αιόλου και της Πλ. Συντάγματος. 

5. Λ. Β. Όλγας, σε όλο το μήκος της.

6. Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Αθ. Διάκου έως Διον. Αρεοπαγίτου.

7. Όθωνος, σε όλο το μήκος της. 

8. Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της. 

Παρόμοιες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στο σύνολο των Δήμων της Αττικής που θα γίνουν μαθητικές παρελάσεις, ενώ την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θα γίνουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. 

Κλειστός θα είναι ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.