Εξελίξεις στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή: Η 22χρονη φοιτήτρια είχε πέσει από τον 9ο όροφο

Εξελίξεις στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή: Η 22χρονη φοιτήτρια είχε πέσει από τον 9ο όροφο

Τον Νοέμβριο του 2016 η Λίνα Κοεμτζή, της 22χρονη φοιτήτρια του ΑΠΘ έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας, όπου και διέμενε,

Ο άντρας με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέση η άτυχη κοπέλα, άφησε τις σπουδές του στο Λονδίνο και μόλις έφτασε στην Ελλάδα, οι άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον εντόπισαν και αμέσως η Εισαγγελέας ζήτησε κατεπειγόντως ανωμοτί κατάθεση προκειμένου να δώσει απαντήσεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., αυτός δεν παραδέχεται ότι έχει κάποια σχέση με το συμβάν και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από τον ποινικό κώδικα διαδικασία αναγνώρισης υπόπτων.

Ο δικηγόρος της υπόθεσης κ. Αντώνης Ξυλουργίδης είχε πει ότι: «βρισκόμαστε σε μια καθοριστική στιγμή για την εξέλιξη της υπόθεσης και περιμένουμε από τις Αρχές τα επόμενα βήματα».

Σύμφωνα με την οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή, απορίας άξιον είναι γιατί δεν έχει κληθεί ακόμα ο μοναδικός μάρτυρας της υπόθεσης μήπως και αναγνωρίσει κάποιον ύποπτο ώστε να βρεθεί η άκρη του νήματος σχετικά με τον τραγικό θάνατο του παιδιού τους.

Στο σπίτι του συγκεκριμένου άνδρα είχαν κάνει έφοδο οι αστυνομικοί και είχαν κατασχέσει υπολογιστές και κινητά.

Ήταν Νοέμβριος του 2016 όταν η 22χρονη φοιτήτρια, με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης – όπου και σπούδαζε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 22χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν «φύγει» από τη ζωή, είχε πέσει θύμα cyber bullying, λόγω ενός βίντεο και κάποιων προσωπικών της φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Η οικογένειά της έχει ξεκινήσει έναν μεγάλο δικαστικό αγώνα προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια για τον τραγικό θάνατο της κόρης τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.