ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Οικογένεια Βούλγαρου οπαδού – «Θέλουμε μόνο την αλήθεια για το παιδί μας»

Θεσσαλονίκη: Οικογένεια Βούλγαρου οπαδού – «Θέλουμε μόνο την αλήθεια για το παιδί μας»

Η οικογένεια του Τόσκο Μποζαντζίσκι, του Βούλγαρου οπαδού που δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε στα δικαστήρια της πόλης και το μοναδικό πράγμα που ζήτησε η μητέρα του είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη για το έγκλημα.

Σε δηλώσεις της η μητέρα του άτυχου Βούλγαρου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στην Ελληνική Αστυνομία και το τμήμα αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους για όσα έκαναν τους τελευταίους μήνες.

«Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Πιστεύουμε θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Να λάμψει η αλήθεια. Ο στόχος μας πέρα από το να λάμψει η αλήθεια και να βρεθούν οι υπόλοιποι είναι να αποτραπούν περαιτέρω τέτοιες δολοφονικές επιθέσεις», ανέφερε η μητέρα του Τόσκο.
Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Κωνσταντίνος Παρηγόρης ανέφερε πως «δεν πρόκειται για τροχαίο ατύχημα αλλά για εγκληματική ενέργεια. Τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.