ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Φθιώτιδα: Τροχαίο μηχανής με αγριογούρουνο – «Το κράνος μου έσωσε την ζωή» (φώτο)

Φθιώτιδα: Τροχαίο μηχανής με αγριογούρουνο – «Το κράνος μου έσωσε την ζωή» (φώτο)

Ένα από τα συχνά αλλά περίεργα τροχαία συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στη Λοκρίδα, όπου ένας οδηγός μηχανής τράκαρε με αγριογούρουνο, χωρίς όμως να συμβεί κάτι περισσότερο.

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ στον επαρχιακό δρόμο Αταλάντης – Λιβανατών, όταν ξαφνικά μπροστά στη μηχανή που οδηγούσε 20χρονος από την περιοχή, πετάχτηκε ένα μεγάλο αγριογούρουνο.

Η μηχανή συγκρούστηκε με το ζώο και ο δικυκλιστής βρέθηκε στο οδόστρωμα, όπου σύρθηκε για πολλά μέτρα μαζί με τη μηχανή. Ο ίδιος μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός, αφού τραυματίστηκε ελαφρά, όμως έπαθε σοβαρές υλικές ζημιές η μηχανή.

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Ευτυχώς φορούσα κράνος και δεν έτρεχα πολύ, διαφορετικά τα πράγματα θα ήταν πολύ άσχημα. Οι φίλοι δικυκλιστές και γενικά οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν το νου τους, κυρίως τη νύχτα, γιατι το κακό μπορεί να γίνει από το πουθενά από τη μια στιγμή στην άλλη….».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.