Κρήτη: Άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε κάτω από τρακτέρ

Κρήτη: Άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε κάτω από τρακτέρ

Την βοήθεια της πυροσβεστικής χρειάστηκε άτυχος άνδρας για να απεγκλωβιστεί, καθώς είχε βρεθεί κάτω από το τρακτέρ του ανήπορος να αντιδράσει, το πρωί του Σαββάτου σε περιοχή της Κισσάμου.

Το περιστατικό που κινητοποίησε ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική, σημειώθηκε στη Δημοτική Ενότητα Μυθήμνης, όταν και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν γίνει γνωστές, ο άνδρας καταπλακώθηκε από τον γεωργικό ελκυστήρα που οδηγούσε.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα και πέντε άνδρες και απεγκλώβισαν τραυματισμένο τον άντρα από το βαρύ όχημα και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.