ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κολομβία: Βρέθηκε νεκρό 4χρονο κοριτσάκι σε δάσος – Συνελήφθη ο δράστης

Κολομβία: Βρέθηκε νεκρό 4χρονο κοριτσάκι σε δάσος – Συνελήφθη ο δράστης

Σε ένα φρικτό έγκλημα προχώρησε ένας άντρας στην Κολομβία καθώς αφού πρώτα απήγαγε ένα 4χρονο κορίτσι στην συνέχεια το βίασε, το σκότωσε και έκρυψε το πτώμα του σε ένα δάσος.

Το περιστατικό συνέβη στην Κολομβία με τους γονείς να ανακαλύπτουν την σωρό τους παιδιού τους στο δάσος Huila.

Δράστης, όπως αποδείχτηκε, ήταν ένας 27χρονος, ο οποίος απήγαγε την μικρή Salome από παιδική χαρά και στη συνέχεια την οδήγησε στο δάσος, όπου ασέλγησε πάνω της και στη συνέχεια την χτύπησε με μια πέτρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, το μωρό είχε χτυπηθεί βάναυσα καθώς πολλά εσωτερικά όργανα ήταν διαλυμένα.

Για την εύρεση της Salome είχε στηθεί μια τεράστια επιχείρηση όπου βοήθησαν εκατοντάδες εθελοντές.

Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος βρέθηκε μόλις λίγα μέτρα πιο μακριά από την σωρό της Salome, με το πλήθος να προσπαθεί να τον σκοτώσει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό που συνέβη στο παιδί και στην κοινότητά μας δεν πρέπει να συμβεί ποτέ ξανά, σε κανέναν», ανέφερε ο κυβερνήτης της Huila, Luis Enrique Dussan Lopez.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.