Ηλιούπολη: Οι φωτογραφίες που «πρόδωσαν» τον 44χρονο καθηγητή

Ηλιούπολη: Οι φωτογραφίες που «πρόδωσαν» τον 44χρονο καθηγητή

Οι φωτογραφίες που είχε η 14χρονη μαθήτρια στο κινητό της ήταν εκείνες που οδήγησαν στη σύλληψη του καθηγητή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Φυσικής και Μαθηματικών, σε γυμνάσιο της Ηλιούπολης.

Ο εντοπισμός του 44χρονου έγινε ύστερα από καταγγελία της μητέρας στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η οποία είδε τυχαία το παιδί της να συναντάει εκτός σχολείου τον καθηγητή. Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν, τώρα, να διαπιστώσουν εάν ο καθηγητής εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις παιδικής αποπλάνησης.

Ο καθηγητής, που μένει στην Αργυρούπολη με την οικογένειά του και τα δύο παιδιά του, «προδόθηκε» από τις φωτογραφίες που είχε στο κινητό της η 14χρονη μαθήτρια, οι οποίες τον ανάγκασαν να ομολογήσει την πράξη του. Φέρεται να προσέγγισε την ανήλικη μαθήτρια πριν από περίπου ένα χρόνο, ύστερα από επίμονο φλερτ, και κατάφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δυστυχώς, κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό το γεγονός», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης, για να προσθέσει: «Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για να δούμε λεπτομέρειες της υπόθεσης. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις υπάρχουν γεγονότα που κρύβουν, είτε παιδιά είτε γονείς είτε εκπαιδευτικοί, και σε αυτό πρέπει όλοι να συμβάλουν ώστε να μην αντιμετωπίσουμε παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.