Πειραιάς: Ανακοίνωση του Λιμενικού για το πτώμα που εντοπίστηκε στα Βοτσαλάκια

Πειραιάς: Ανακοίνωση του Λιμενικού για το πτώμα που εντοπίστηκε στα Βοτσαλάκια

Το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα στην περιοχή του Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στα Βοτσαλάκια, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, μέχρι να έρθει η ανακοίνωση του Λιμενικού σώματος.

Σύμφωνα με το Λιμενικό ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν ηλικίας περίπου 70 με 80 ετών, κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά λευκά μαλλιά και ύψους περίπου 1,75. Το πρώμα του ηλικιωμένου ήταν ντυμένο με μπλε πουκάμισο, σκούρο μπλε παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια ενώ το κεφάλι του καλυπτόταν από πλαστική σακούλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ζέας, για την ύπαρξη σορού άνδρα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της παραλίας ”Βοτσαλάκια” Πειραιά και νησίδας Παρασκευά.

Ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, ήταν ηλικίας περίπου 70 με 80 ετών, άρτιας και κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά λευκά μαλλιά, ύψους περίπου 1,75μ και ήταν ενδεδυμένος με μπλε πουκάμισο, σκούρο μπλε παντελόνι, μαύρα αθλητικά παπούτσια, ενώ το κεφάλι του καλυπτόταν από πλαστική σακούλα.

Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά ”Τζάνειο” όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το Ε’ Λιμενικό Τμήμα (Ζέας) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.