ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δολοφονία καπετάνιου – Κοιλάδα: Ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της «μαύρης χήρας» – «Δεν έκλαψε για την πράξη της»

Δολοφονία καπετάνιου – Κοιλάδα: Ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της «μαύρης χήρας» – «Δεν έκλαψε για την πράξη της»

Ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ναυπλίου, κατά τη διάρκεια της αγόρευσή του ζήτησε την ενοχή της 42χρονης «μαύρης χήρας της Ερμιονίδας», η οποία δικάζεται σε β’ βαθμό για τη δολοφονία του συζύγου της και καπετάνιου στην Κοιλάδα τον Δεκέμβριο του 2014.

​Αξίζει να σημειωθεί πως πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια.

Ο εισαγγελικός λειτουργός την χαρακτήρισε ως έναν “πολύ σκληρό άνθρωπο, έναν άνθρωπο που δεν μετάνιωσε” και πρόσθεσε “η κυρία δεν έκλαψε για την πράξη της. Τον έχει σκοτώσει, τον έχει καθαιρέσει από μέσα της… Ούτε ένα ψεύτικο άλλοθι δεν είχε η κυρία. Και κανένας δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει σε αυτό το άλλοθι”.

Ο εισαγγελέας έκανε λόγο για μία “συζυγική ζωή ωρολογιακή βόμβα, η οποία ήταν βασισμένη στο ψέμα και ήταν θέμα χρόνου να εκραγεί” και επέμεινε στην εμπλοκή τρίτου προσώπου λέγοντας πως “έγινε συμπραγμάτωση”.

“Οι περιπτώσεις αυτοκτονίας δεν έχουν την εμπλοκή τρίτου προσώπου. Δεν καθαρίζονται ο χώρος, οι κάλυκες και τα αποτυπώματα. Αυτά είναι σκαλίσματα αυτουργών, συναυτουργών. Προφανώς και άλλος έκανε παρέμβαση στον χώρο…

​Η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η μητέρα ενός παιδιού πηγαίνει στο σπίτι ενός εργένη και έχει κλειδί και μπαινοβγαίνει. Στη ζωή της κατηγορουμένης είχε εισχωρήσει ένα πρόσωπο για το οποίο ο σύζυγός της έτρεφε αισθήματα”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο εισαγγελέας.

Η αγόρευση του εισαγγελέα προκάλεσε την αντίδραση των συνηγόρων υπεράσπισης της χήρας οι οποίοι ανέφεραν: “Η εισαγγελική πρόταση επαναλαμβάνει το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης κάτι που μας δημιουργεί θλίψη. Είναι δύσκολο να αντικρούσουμε επιχειρήματα που δεν εστιάζονται πάνω σε ευρήματα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 15 Ιουλίου με τις αγορεύσεις των δικηγόρων και ενδεχομένως την ανακοίνωση της ετυμηγορίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.