ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Αναβλήθηκε ξανά η δίκη του 54χρονου γυμναστή που κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Κρήτη: Αναβλήθηκε ξανά η δίκη του 54χρονου γυμναστή που κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Για τις 23 Ιουλίου αναβλήθηκε η εκδίκαση στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου της υπόθεσης του 54χρονου γυμναστή, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Την αναβολή ζήτησαν και έλαβαν οι συνήγοροι του κατηγορούμενου, οι οποίοι τόνισαν ότι για την εκδίκασή της και προκειμένου να σχηματιστεί πλήρη εικόνα για τον πελάτη τους θα ήταν χρήσιμο να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας, η οποία εξετάζει το φωτογραφικό υλικό από δεκάδες σκληρούς δίσκους και στικάκια που εντοπίστηκαν στο σπίτι του.

Ο συνήγορος του 54χρονου, Γιώργος Στειακάκης, ισχυρίστηκε ότι η κατηγορία είναι ανυπόστατη και ότι οι φωτογραφίες από τις οποίες προέκυψε η κατηγορία δεν αποτελούν υλικό που εμπίπτει στην κατηγορία του πορνογραφικού υλικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό που περιμένουμε είναι να έρθει από την Αθήνα το αποτέλεσμα, σε ό,τι αφορά στις φωτογραφίες οι οποίες θα έχουν εκτυπωθεί, θα έχουν χαρακτηριστεί και αξιολογηθεί, έτσι ώστε να καταδειχθεί ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση, διάθεση ή διαστροφή που αποδίδεται χωρίς λόγο σε έναν άνθρωπο με οικογένεια και ευυπόληπτο μέλος της κοινωνίας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.