ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ελεύθερος ο επιβάτης που επιτέθηκε σε εργαζόμενo

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ελεύθερος ο επιβάτης που επιτέθηκε σε εργαζόμενo

Aφέθηκε τελικά ελεύθερος o 24χρονος επιβάτης αμαξοστοιχίας που προσήχθη σε Αστυνομικό Τμήμα στη Βέροια, έπειτα από καταγγελία ότι επιτέθηκε σε ελεγκτή εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, όπου ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία που εκτελούσε δρομολόγιο από Φλώρινα προς Θεσσαλονίκη και προσήγαγαν τον ελληνικής καταγωγής επιβάτη.

Την ίδια ώρα, ο 56χρονος ελεγκτής παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί μήνυση εις βάρος του 24χρονου και κατόπιν αυτού αφέθηκε ελεύθερος, αφού προηγουμένως έγινε η ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, η αμαξοστοιχία αναχώρησε για τον προορισμό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.