ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκύλος «έπιασε»Τούρκο δουλέμπορο στον Έβρο

Σκύλος «έπιασε»Τούρκο δουλέμπορο στον Έβρο

Νικητής βγήκε από τη μάχη του με έναν Τούρκο δουλέμπορο ένα από τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της FRONTEX στο Δέλτα του Έβρου! Αν και τραυματισμένο από το μαχαίρι του αλλοδαπού, το φιλανδικό σκυλί ανίχνευσης προσωπικού κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον αφοπλίσει.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Λαθρομεταναστών της αστυνομικής διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με ομάδα της FRONTEX είχαν εντοπίσει τρία άτομα να κινούνται στην αγροτική περιοχή Φερών. Ο ένας ήταν Τούρκος που είχε μόλις περάσει από τον Έβρο έναν λαθρομετανάστη, ο οποίος θα περίμενε στο ελληνικό έδαφος για να παραλάβει μια ομάδα 20 ομοεθνών του τους οποίους θα έστελναν οι δουλέμποροι με πλαστικές βάρκες.

Οι δύο συνελήφθησαν, αλλά ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε έναν ακόμη δουλέμπορο και όρμισε κατά πάνω του. Ο δουλέμπορος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε το σκύλο στην πλάτη, όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα δόντια του και τελικά συνελήφθη.

Το αιμόφυρτο σκυλί μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ και ο Τούρκος διακινητής διακομίστηκε για τον ίδιο λόγο στο Κέντρο Υγείας Φερών. Στην συνέχεια και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.