«Λουκέτο» σε δύο καταστήματα στην Πάτρα επειδή είχαν… δύο άτομα παραπάνω

«Λουκέτο» σε δύο καταστήματα στην Πάτρα επειδή είχαν… δύο άτομα παραπάνω

«Λουκέτο» σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοπιούνται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα, έβαλαν τα στελέχη μικτών κλιμακιών που διενεργούν ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για τα καταστήματα με τις επωνυμίες «Macao» και «Carousello», στα οποία σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, το βράδυ της Παρασκευής οι ελεγκτές εντόπισαν να υπάρχουν βάσει της κείμενης νομοθεσίας, μόλις 2 άτομα υπεράριθμα. Η απόφαση για το 15νθημερο λουκέτο, έχει προκαλέσει αναστάστωση και δυσφορία στους επιχειρηματίες του κλάδου. Υποστηρίζουν πως πρόκειται για “άδικη απόφαση”, ενώ σε άλλες περιπτώσεις επιβάλλονται, μόνο χρηματικά πρόστιμα. Κάτι, που όπως επισημαίνεται στην περίπτωση των δυο Πατρινών επιχειρηματιών δε συνέβη. Η απόφαση ήταν άμεση και κατασταλτική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.