Δάσκαλος – Ερέτρια: «Ανοίγουν» στόματα για την δράση του 51χρονου εκπαιδευτικού (βίντεο)

Δάσκαλος – Ερέτρια: «Ανοίγουν» στόματα για την δράση του 51χρονου εκπαιδευτικού (βίντεο)

Η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και κατ’ επέκταση του ονόματος του δασκάλου ο οποίος κατηγορείται πως αποπλάνησε μαθήτριά του, έφερε «μπαράζ» από νέων πληροφοριών, καθώς οι πολίτες της Ερέτριας «άνοιξαν» τα στόματά τους.

Το κεντρικό δελτίο τηλεοπτικού σταθμού παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου μηνύματα που έστελνε ο δάσκαλος σε μαθήτριες του όταν εργαζόταν σε σχολεία της Αθήνας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ήταν υπεράνω πάσης υποψίας και συνάδελφοι του τον χαρακτήριζαν «χαρισματικό εκπαιδευτικό». Μόλις όμως, η υπόθεση στην Ερέτρια έγινε γνωστή, άνοιξαν στόματα.

Ο 51χρονος εκπαιδευτικός είχε… προτέρο βίο από τις αρχές του 2000, όταν εργαζόταν σε ιδιωτικό σχολείο της πρωτεύουσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε που στα 30 του χρόνια προσκαλούσε τις μαθήτριες στο αυτοκίνητό του… για κουβέντα και παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.