ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Διεκόπη η κυκλοφορία στην Εθνική οδό – Επιχείρηση εξουδετέρωσης βόμβας του Β’ ΠΠ στο αεροδρόμιο Ελευσίνας

Διεκόπη η κυκλοφορία στην Εθνική οδό – Επιχείρηση εξουδετέρωσης βόμβας του Β’ ΠΠ στο αεροδρόμιο Ελευσίνας

Οι αρμόδιες Αρχές, προχωρούν αυτή την ώρα, σε επιχείρηση εξουδετέρωσης βόμβας του Β’ ΠΠ, που εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

Εξαιτίας της επιχείρησης, οι αστυνομικές αρχές έχουν κλείσει και τα δύο ρεύματα της Εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, ενώ έχουν ζητήσει από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που επιθυμούν να απομακρυνθούν, να απευθυνθούν στις αρχές, προκειμένου να τους απομακρύνουν, για την περίπτωση που υπάρξει θραύση τζαμιών από το ωστικό κύμα.

Για την συγκεκριμένη επιχείρηση, έχει υπάρξει προειδοποίηση από τον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Θεμιστοκλή Τσίγκου, ο οποίος είχε ενημερώσει πως η επιχείρηση μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τέσσερις ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία βρέθηκε εντός του Στρατιωτικού Αεροδρομίου Ελευσίνας και συγκεκριμένα στο νότιο τμήμα αυτού, ενώ οι αρχές συνιστούν την απομάκρυνση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, σε ακτίνα 964 μέτρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.