ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Έβγαλαν «λαβράκι» τα κομάντο από την έφοδο στις φυλακές Κορυδαλλού – Δείτε τι βρήκαν

Έβγαλαν «λαβράκι» τα κομάντο από την έφοδο στις φυλακές Κορυδαλλού – Δείτε τι βρήκαν

«Λαβράκι» έβγαλε η έφοδος των κομάντο του Κορυδαλλού. Εντόπισαν στα κελιά των κρατουμένων σιδερόβεργες, ρόπαλα αλλά και κρυψώνες πίσω από εικόνες. Έγκλειστος του σωφρονιστικού ιδρύματος μιλώντας στο Star, περιγράφει την ανεξέλεγκτη κατάσταση στη φυλακή για την οποία έχει διαταχθεί πειθαρχικός έλεγχος .

Οι κομάντο εισέβαλλαν σε όλα τα κελιά των 3 πτερύγων. Τους προκάλεσε εντύπωση το πόσο θρησκευόμενοι ήταν μερικοί κρατούμενοι. Μέχρι που αντιλήφθηκαν ότι οι εικόνες ήταν καμουφλάζ. Κάτω από την αγιογραφία υπάρχει αποθηκευτικός χώρος προφανώς για τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν.

Η εικόνα, σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμεύει και ως καθρεφτάκι παρακολούθησης για τα «καρφιά» όπως αποκαλούν τους σωφρονιστικούς που δεν τους κάνουν πλάτες. Ο Νίκος, έγκλειστος του Κορυδαλλού, αποκαλύπτει πως γίνονταν οι δουλειές πίσω από τα κάγκελα.

«Κάποιος κρατούμενος είχε τις επαφές του με τον σωφρονιστικό έβαζε μέσα τα πράγματα και πολύ απλά οι γνωστοί του και οι πιο δικοί του απολαμβάνανε παρέα. Υπήρχανε βαριά ναρκωτικά. Έβαζαν αλκοόλ μέσα. Τους δίνατε κάποια χρήματα για να σας εξυπηρετούν ; Για τα πάντα υπήρχαν χρήματα. Τα κελιά δεν κλείνανε , η πτέρυγα μόνο έκλεινε, δηλαδή δεν μπορούσαν να κατέβουν από τον τρίτο στον δεύτερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα λουριά όμως έχουν σφίξει. «Λευκά κελιά» είναι η εντολή που έχει δοθεί. Όπως επίσης και καμία ανοχή για τους φύλακες που βγάζουν χαρτζιλίκι κάνοντας τα θελήματα των ποινικών .Η ομάδα κρούσης της εξωτερικής φρουράς των φυλακών εντόπισε επίσης ρόπαλα, μαχαίρια, σιδερόβεργες και κατσαβίδια. Πολεμοφόδια για τις αιματηρές συμπλοκές. Όπως επίσης κινητά, φορτιστές , τηλεκάρτες , τράπουλες και μάρκες για τα αυτοσχέδια καζίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.