ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάφος: Απρόσεκτος οδηγός χτύπησε αστυνομικό και διέφυγε με μεγάλη ταχύτητα

Πάφος: Απρόσεκτος οδηγός χτύπησε αστυνομικό και διέφυγε με μεγάλη ταχύτητα

Ένα αρκετά περίεργο συμβάν πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στην Πάφο, όπου ένας ασυνείδητος οδηγός χτύπησε ελαφρώς αστυνομικό που του έκανε σήμα για να σταματήσει, όμως έφυγε χωρίς να κόψει ταχύτητα.

Στο αυτοκίνητο βρισκόταν ακόμη ένα πρόσωπο, ως συνοδηγός, ενώ σύμφωνα με την περιγραφή του οχήματος, αυτό δεν έφερε προφυλακτήρα στο μπροστινό μέρος.

Ο υπεύθυνος οδηγός εγκατέλειψε με το όχημά του τη σκηνή, χωρίς να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια. Το μέλος της Αστυνομίας από τις ιατρικές εξετάσεις φαίνεται να έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του εν λόγω αυτοκινήτου ή και στον εντοπισμό του υπεύθυνου οδηγού του, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Πάφου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26-806112 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία και ζήτησε την βοήθεια των πολιτών και ανέφερε ότι πρόκειται για αυτοκίνητο πιθανής μάρκας Honda, μοντέλο Civic, τύπου hatchback, χρώματος κίτρινου, με πιθανά έτη κατασκευής το 1992 και το 1993.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.