ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ακτίνες X-Ray και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος «ξετρύπωσαν» 60 πακέτα κοκαΐνης σε κοντέινερ (φώτο)

Ακτίνες X-Ray και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος «ξετρύπωσαν» 60 πακέτα κοκαΐνης σε κοντέινερ (φώτο)

Ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της αστυνομίας κατάφερε να συνεργαστεί ακόμη και με την τεχνολογία και με την συμβολή του συστήματος X-Ray κατάφεραν να εντοπίσουν 60 πακέτα κοκαΐνης σε κοντέινερ.

Όπως έγινε γνωστό, μέσω του συστήματος ανάλυσης κινδύνου επιλέχτηκε να ελεγχθεί με το σύστημα X-Ray κοντέινερ, που είχε δηλωθεί ότι περιέχει μπανάνες.

Το φορτίο προερχόταν από την Νότια Αμερική και είχε προορισμό χώρα των δυτικών Βαλκανίων. Το σύστημα εντόπισε ύποπτο υλικό, έγινε φυσικός έλεγχος, κατά τον οποίο με τη βοήθεια του ειδικός σκύλος ανιχνευτής με το όνομα Axel, εντοπίστηκαν 60 πακέτα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 70,5 κιλών. Τα ναρκωτικά ήταν επιμελώς κρυμμένα στον εσωτερικό χώρο του κοντέινερ και συγκεκριμένα στα ψυκτικά μηχανήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.