ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ρόδος: Έπεισαν 43χρονο ότι θα κληρονομήσει 1,3 εκατ. ευρώ και του πήραν 19.000 ευρώ

Ρόδος: Έπεισαν 43χρονο ότι θα κληρονομήσει 1,3 εκατ. ευρώ και του πήραν 19.000 ευρώ

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Ρόδο με θύμα έναν 43χρονο, ο οποίος έπειτα από απάτη έχασε 19.000 ευρώ.

Μια άγνωστη γυναίκα του απέστειλε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με το οποίο τον ενημέρωνε ότι επειδή έπασχε από ανίατη ασθένεια, θα του χαρίσει όλη την περιουσία της, δηλαδή 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Εκείνος το μόνο που έπρεπε είναι να καταθέτει τμηματικά χρηματικά εμβάσματα με τα οποία υποτίθεται ότι θα εξοφλούσε τους σχετικούς φόρους για να παραλάβει το αστρονομικό ποσό. Κάπως έτσι, οι απατεώνες κατάφεραν να του αποσπάσουν το ποσό των 19.000 ευρώ.

Αναλυτικά η αστυνομία στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

“Σχηματισμός δικογραφίας για απάτη στη Ρόδο Την 03-08-2020 από την

Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστης δράστιδας η οποία σύμφωνα με σχετική καταγγελία απέσπασε χρήματα από πολίτη με μέθοδο «νιγηριανής απάτης» και το πρόσχημα της δωρεάς – μεταβίβασης μεγάλου χρηματικού πόσου από το εξωτερικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισημαίνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί έχοντας υπόψη τους ότι ουδείς άγνωστος χαρίζει χρήματα άνευ οπουδήποτε ανταλλάγματος ή πολλαπλασίου κέδρους.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.