ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εκμεταλλεύτηκε την υποχρεωτική χρήση μάσκας για να… ληστεύει (φώτο)

Εκμεταλλεύτηκε την υποχρεωτική χρήση μάσκας για να… ληστεύει (φώτο)

Ένας ληστής εκμεταλλεύτηκε την υποχρεωτική χρήση μάσκας, εξαιτίας του κορωνοϊού και την χρησιμοποιούσε για να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Εννέα ληστείες φέρεται να είχε κάνει μέσα στο 2020, παρά την αποχή του στο διάστημα του lockdown! Επέστρεψε δριμύτερος όμως και συνέχισε τις επιδρομές του σε Εύβοια και Βοιωτία, με ορμητήριο το σπίτι του στην Αθήνα.

STOP στην εξακολουθητική παράνομη δράση 36χρονου όμως, έβαλε το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, μετά την εξιχνίαση της ένοπλης ληστείας που φέρεται να έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Αυγούστου, σε σούπερ μάρκετ στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, σε συνεργασία με τα Τμήματα Ασφαλείας Ωροπού Αττικής και Χαλκίδας, καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας Βοιωτίας, ο άνδρας συνελήφθη σε περιοχή της Αθήνας. Φέρεται να έχει κάνει άλλες 8 ληστείες στο διάστημα από 27 Ιανουαρίου έως και 31 Ιουλίου και συγκεκριμένα:

• 4 ληστείες σε super market περιοχών της Βοιωτίας (δύο στο Δήλεσι και από μία σε Σχηματάρι και Οινόφυτα),

• 3 ληστείες σε super market περιοχών της Παραλίας Αυλίδας Ευβοίας, καθώς και

• 1 ληστεία σε αρτοποιείο, στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Ο άνδρας φέρεται να ξεκίνησε τη δράση του τον περασμένο Ιανουάριο, χρησιμοποιώντας για κάλυψη των χαρακτηριστικών του προσώπου του, κράνος μοτοσυκλέτας. Στην περίοδο του lockdown σταμάτησε τη δράση του και επανήρθε δριμύτερος στη συνέχεια με τέσσερις ληστείες, στις οποίες φρόντισε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του με την υποχρεωτική χειρουργική μάσκα και επιπλέον με ένα τζόκεϊ!

Πάντα χτυπούσε με την απειλή πιστολιού, ενώ η λεία του υπολογίζεται άνω των 9.000 ευρώ. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στην Αθήνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Πιστόλι τύπου replica, προστατευτικό κράνος μοτοσικλέτας και καπέλο τύπου τζόκεϊ, ρούχα και παπούτσια, που φέρεται να φορούσε στις ληστείες.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 36χρονος έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών αλλά και για διάπραξη κλοπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: LamiaReport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.