ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σέρρες: Παραδέχθηκε το λάθος του ο 19χρονος πιλότος

Σέρρες: Παραδέχθηκε το λάθος του ο 19χρονος πιλότος

Για προληπτικούς λόγους εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών ο 19χρονος πιλότος, μετά το αεροπορικό ατύχημα που είχε στην Πρώτη Σερρών.

Ο νεαρός πιλότος είναι καλά στην υγεία του. Μετά την πτώση του μονοκινητήριου αεροσκάφους, σε πρόσοψη σπιτιού, έφερε χτύπημα στην κόγχη του ματιού, ένα ράγισμα στη μύτη και ένα θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, ενώ πονούσε και στη μέση. Ωστόσο, του έκαναν ράμματα και η κατάστασή του δεν κρίνεται ανησυχητική.

«Έκανα λάθος», φέρεται να είπε ο 19χρονος για το ατύχημα με το αεροσκάφος, παραδεχόμενος πως δεν έπρεπε να πετάξει πάνω από χωριό ούτε να επιχειρήσει να χαιρετήσει τη μητέρα του, γεγονός που οδήγησε στην απώλεια του ελέγχου του αεροσκάφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής, από την πλευρά του, εξέφρασε τη χαρά του που ο 19χρονος είναι καλά στην υγεία του και φέρει μόνο κάποια ελαφριά τραύματα και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση από την πλευρά του δήμου να αναζητήσουν ευθύνες. Αντίθετα, όπως είπε, θα του παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.