ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κυψέλη: 49χρονος προσπάθησε να βιάσει 11χρονη – Τον βρήκαν με το εσώρουχο και μαχαίρι στο χέρι

Κυψέλη: 49χρονος προσπάθησε να βιάσει 11χρονη – Τον βρήκαν με το εσώρουχο και μαχαίρι στο χέρι

Ένας 49χρονος συνελήφθη από τις αρχές, καθώς κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 11χρονης κοπέλας από τον Λίβανο. Το συμβάν έλαβε χώρα στην Κυψέλη.

Οι γείτονες ήταν αυτοί που κάλεσαν την Αστυνομία, το βράδυ της Τετάρτης και γλίτωσαν την ανήλικη, καθώς άκουσαν τις φωνές της. Όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον 49χρονο με το εσώρουχό του να κρατάει μαχαίρι και το κορίτσι να είναι έντρομο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τα όσα είπε το κορίτσι στους ειδικούς ψυχολόγους, δέχτηκε επίθεση από τον 49χρονο, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες η ανήλικη έμενε μαζί με τους γονείς της και τον 49χρονο στο ίδιο διαμέρισμα, ενώ εκείνη την ώρα οι γονείς της έλειπαν από το σπίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.