ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μεσολόγγι: Ασυνείδητος οδηγός συνελήφθη ξανά μεθυσμένος και οπλισμένος

Μεσολόγγι: Ασυνείδητος οδηγός συνελήφθη ξανά μεθυσμένος και οπλισμένος

Ένας ιδιαίτερα ασυνείδητος οδηγός δεν δείχνει να βάζει μυαλό, καθώς συνελήφθη για δεύτερη φορά όντας μεθυσμένος ενώ του είχε αφαιρεθεί για την προηγούμενη η άδεια ικανότητας οδήγησης.

Όταν τον σταμάτησαν αστυνομικοί της Ασφαλείας για να του κάνουν έλεγχο σε χωριό του Μεσολογγίου επειδή ήταν εμφανές ότι οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε κατάσταση μέθης, αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ κι έτσι προχώρησαν στην σύλληψή του. Μάλιστα, μέσα στο όχημα του βρήκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα μαχαίρι, ένα κουτί με ατσάλινα βλήματα, δύο φυσίγγια πυροβόλου όπλου και τρεις αμπούλες μεταλλικές αεροβόλου όπλου!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τον έλεγχο των εγγράφων του οδηγού διαπιστώθηκε ότι του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα κι έτσι σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του Κ.Ο.Κ., οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και παράβαση του νόμου για τα όπλα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.