Θεσσαλονίκη: Πέρασαν χειροπέδες σε 28χρονο για μεταφορά παράνομων μεταναστών

Θεσσαλονίκη: Πέρασαν χειροπέδες σε 28χρονο για μεταφορά παράνομων μεταναστών

Μετά από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης έφτασαν στην σύλληψη ενός 28χρονου που διαπιστώθηκε ότι έχει άμεση εμπλοκή σε υπόθεση για παράνομη μεταφορά εννέα αλλοδαπών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για 28χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για παράνομη μεταφορά και προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας εκ κερδοσκοπίας και από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής, απείθεια, αντίσταση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στην Εγνατία Οδό, αστυνομικοί της προαναφερόμενης υπηρεσίας εντόπισαν ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο, με οδηγό τον 28χρονο, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους ανέπτυξε ταχύτητα.

Στην περιοχή του Καλοχωρίου, ο 28χρονος ακινητοποίησε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο στη διάρκεια της πεζής καταδίωξης που ακολούθησε, αυτός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.