ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κέρκυρα: Στο χειρουργείο 51χρονος τουρίστας – Προπέλα του «μάγκωσε» τα άκρα

Κέρκυρα: Στο χειρουργείο 51χρονος τουρίστας – Προπέλα του «μάγκωσε» τα άκρα

Συναγερμός σήμανε στην Κέρκυρα, όταν ένας 51χρονος Άγγλος τουρίστας, τραυματίστηκε καθώς επιχείρησε να ξεμπερδέψει σχοινί από τη μηχανή μικρής λέμβου την οποία χειριζόταν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο με σοβαρά τραύματα στα άκρα.

Το περιστατικό έγινε στις 6 σήμερα το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή του Ύψου. Ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών είχε νοικιάσει μία μικρή πολυεστερική λέμβο μήκους 4,7 μέτρων με μηχανή μικρότερη των 30 ίππων (η οποία δεν απαιτεί άδεια χειριστή ταχυπλόου).

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια της κίνησής του η προπέλα μπλέχτηκε σε κάβο μέσα στη θάλασσα και ο άνδρας βούτηξε από τη λέμβο στο νερό προκειμένου να απομακρύνει το σχοινί.

Ωστόσο, έχοντας αφήσει τη μηχανή ανοικτή, η προπέλα βρήκε στο χέρι του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν κινδυνεύει η ζωή του ενώ αυτή την ώρα οδηγείται στο χειρουργείο προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στα άκρα του. Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι φαίνεται πως ο τουρίστας ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού δείχνει να γλιτώνει ενδεχόμενο ακρωτηριασμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.