Εύβοια: Συγκλονίζουν οι περιγραφές της οικογένειας του βρέφους 8 μηνών που πέθανε

Εύβοια: Συγκλονίζουν οι περιγραφές της οικογένειας του βρέφους 8 μηνών που πέθανε

Βαρύ είναι το πένθος που έχει σκεπάσει την Εύβοια μετά την τραγωδία λόγω της κακοκαιρίας με 7 ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους και ένας εξ αυτών να είναι ένα παιδί 8 μηνών, με τις αποκαλύψεις της οικογένειάς του να σοκάρουν.

Οι περιγραφές συγγενή της οικογένειας του βρέφους συγκλονίζουν. Ο χείμαρρος, όπως αναφέρει, έσπασε το τζάμι του σπιτιού και μπήκε στο δωμάτιο, η οικογένεια στην προσπάθεια της να γλιτώσει, έτρεξε έξω από το σπίτι. Η ορμή του νερού ήταν τόσο μεγάλη που μόλις άνοιξα την πόρτα του σπιτιού για να βγουν έξω, τους έσπρωξε ο χείμαρρος και το παιδί γλίστρησε από τα χέρια του πατέρα.

«Τους έπιασε στον ύπνο ο χείμαρρος. Κοιμόντουσαν οι άνθρωποι όταν ο χείμαρρος έσπασε το τζάμι από τη δύναμη του νερού και μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Σηκώθηκε έντρομος ο πατέρας και βούτηξε το μωρό στην αγκαλιά και έτρεξε μαζί με τη γυναίκα του να βγουν από το σπίτι. Μόλις άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού για να βγουν έξω, τους έσπρωξε ο χείμαρρος και του γλίστρησε το μωρό από τα χέρια. Φώναζε η μητέρα για το παιδί της, δεν είχαν ρεύμα, δεν έβλεπαν τίποτα, ήταν πίσσα σκοτάδι και τους παρέσυρε όλους το νερό» αναφέρει.

«Όπως μας είπαν οι δικοί του, άνοιξε ο πατέρας την πόρτα να φύγουνε και το πήρε από τη μητέρα τα χέρια το νερό και το χάσανε» προσθέτει κάτοικος της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό το πράγμα τριάντα χρόνια που ζω δε το έχω ξαναζήσει. Και μόνο που έβλεπα κόσμο να φωνάζει και να τους παρασύρει το νερό και τα αμάξια μπροστά μου να τα διαπερνάει κι εμείς να βγαίνουμε με σκοινιά από το μαγαζί τελείωσε. Είναι η απόλυτη καταστροφή. Ήταν πάνω στα δέντρα και παρακαλάγανε για βοήθεια και δε τους άκουγε κανείς» προσθέτει άλλος κάτοικος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.