ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καταγγελία Γ.Σπυρόπουλου για καταστροφή σε Εύβοια: Υπήρχαν προειδοποιήσεις αλλά η κυβέρνηση ασχολείτο με τον κορωνοϊό!

Καταγγελία Γ.Σπυρόπουλου για καταστροφή σε Εύβοια: Υπήρχαν προειδοποιήσεις αλλά η κυβέρνηση ασχολείτο με τον κορωνοϊό!

Καταγγελία του περιφερειακού συμβούλου Κρήτης και στέλεχος του Κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη «Έλληνες για την Πατρίδα» Γιώργου Σπυρόπουλου, αναφορικά με την καταστροφή που έπληξε την Εύβοια και τις προειδοποιήσεις που υπήρξαν, αλλά «ο κρατικός μηχανισμός ασχολείται μόνο με τον κορωνοϊό», όπως σημειώνει

«Η ευθύνη για την μη έγκυρη ειδοποίηση των κατοίκων που επλήγησαν από την καταστροφική υδάτινη λίμνη ,είναι της εν τω νυκτός κοιμωμένης κρατικής μηχανής ,και του Υπουργού Χαρδαλιά!

Συγκεκριμένα μέρες πριν μετεωρολογικό σάιτ από την Θεσσαλονίκη, το meteology.gr είχε προειδοποιήσει ότι το παγκόσμιο προγνωστικό σύστημα GFS δίνει με ακρίβεια εκατοντάδων μόνο μέτρων την καταστροφή που έγινε από την υδάτινη λίμνη στην Εύβοια!

Ο κρατικός μηχανισμός έγκαιρης προγνώσεως ήταν διακοπές ,και δεν πήραν είδηση σε καμία περίπτωση το κακό που ήρθε!

Ευθύνη για όλο αυτό ,φέρει ο υπουργός πολιτικής προστασίας κύριος Χαρδαλιάς ,που τον τελευταίο καιρό ασχολείται μόνο με τις μάσκες για την cοvid-19!

Ως περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης ,πάντα λαμβάνω ειδοποιήσεις από το συγκεκριμένο σάιτ ,και έχω το καθήκον να τις μεταφέρω στην πολιτική προστασία Κρήτης ,για να πράξει τα δέοντα!

Όπως βλέπετε λοιπόν στις φωτογραφίες ,στο gfs της Ευρώπης βλέπουν παγκοσμίως το κακό που έρχεται, αλλά και ο προγνώστης Φωκίων Χορινός, μιλάει ξεκάθαρα για «επικείμενη καταστροφή»!

Το υπουργείο δεν ήξερε τίποτα και δεν ενημερώθηκε ποτέ ο κόσμος!

Τα στοιχεία είναι ατράνταχτα!

Οι φωτογραφίες με την πρόγνωση του GFS και του προγνώστη Φωκίωνα Χορινού είναι βόμβα στα θεμέλια της κρατικής ανυπαρξίας ,που έχει βαλτώσει στα νερά της covid-19 ,και των εκατομμυρίων που στήθηκαν γύρω από αυτή!

Να υπάρξουν τώρα ευθύνες ,όπως για την Μάντρα και το Μάτι!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.