Κρήτη: Χειροπέδες σε 63 αλλοδαπούς στα αεροδρόμια με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Κρήτη: Χειροπέδες σε 63 αλλοδαπούς στα αεροδρόμια με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Χειροπέδες σε 63 αλλοδαπούς (49 άνδρες και 14 γυναίκες) που κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως 8 Αυγούστου προσπάθησαν με πλαστά έγγραφα να ταξιδέψουν σε χώρες της Ευρώπης, έβαλαν οι αστυνομικές αρχές στα αεροδρόμια της Κρήτης, δηλαδή του Ηρακλείου και των Χανίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς οι συλληφθέντες αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό χώρες της Ευρώπης .

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Ακόμα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί (δύο άνδρες και μια γυναίκα) για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε τρεις αλλοδαπές που επίσης συνελήφθησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, οι τρεις αλλοδαπές συνοδευόμενες από τους δύο αλλοδαπούς άνδρες και την αλλοδαπή γυναίκα, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γερμανίας προκειμένου να αναχωρήσουν μαζί από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί προμήθευσαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στις τρεις γυναίκες προκειμένου να διευκολύνουν την έξοδό τους από την Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.